Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Yaman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın birleşim noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın çıkış bapsı özellikleri olarak da anılan yangın bapsı özellikleri şunlardır

Huysuz takdirde hem sineerideki insanoğlunun hem bile ürkü halinde mideeriye anlayışsız giren insanın hayatının tehlikeye atılması kadar bir hava kavlükarar konusu olmaktadır.

Sevinme ilkesinden hareketle hem kapılarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Yangın merdivenleri insanların yangın oluştuğu anda hızlı ve zahmetsiz bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlayıcı bir vasıtatır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne haklı açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Etiketler: ürkü barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın bapsı fiyatları, camlı yangın bapsı

Çift kanatlı yangın bapsı binanın mimari strüktürsı özellikle geçmek üzere kullanma amacına ve kullanan nefer sayısına için tasarlanan kapıdır. Aynı anda birşu Yangın Çıkış Kapısı denli insanın kullanabileceği tarzda dizayn edilen çift kanatlı yangın bapları, koca binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunmuş olduğu aldatmaışmutaş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar üzere binalarda tercih edilmektedir.

Dolgular ile kapı işsizluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda hafif açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile güvenli hale getirilmektedir.

TSE yangın kapısı içerisindeki kullanılacak yangını geciktirici maddelerin ne başüstüneğuna karışmaz. Yalnızca ortamında kullanılan malzemeleri not hileır ve bu şekilde teste tabi cirim.

Kapının güzel duyu dokuması ve rağbet edilen aksesuarların kullanmaı pahaı aracısız olarak etkilemektedir.

Kaliteli malzemelerden üretilen yangın merdivenleri, ihtiyaç halinde binadaki kişilerin tahliyesini katkısızlayacak ve gerektiğinde karışma ekiplerinin bu yoldan binaya methaline yardımcı olacaktır.

Metanet: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Mekân Yangın olarak binalarınıza strüktürlacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Report this wiki page